Een nieuwe gezicht bij Fysiotherapie Jansen

Mijn naam is Arianne van de Wal-Knotters en met mijn man en drie kinderen woon ik in Barneveld. In 2007 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. 

Vanaf juni 2021 ga ik het team van Fysiotherapie Jansen versterken. Een uitdaging waar ik erg veel zin in heb. Wat mij aanspreekt is de kleinschaligheid van de praktijk, oog voor de cliënt, maar met een grote professionaliteit, waarbij het opgebouwde netwerk een mooie rol vervult. 

Mijn passie binnen de fysiotherapie ligt op het gebied van oedeem en oncologie. Ik vind het een uitdaging en het geeft me voldoening om iets bij te kunnen dragen wanneer iemand kwetsbaar is. Ik vind het belangrijk om een band op te bouwen met mijn cliënten en een luisterend oor te kunnen bieden als dat nodig is. 

Sinds 2010 ben ik afgestudeerd oedeemtherapeut. Sindsdien heb ik mijn kennis en technieken hierin nog verder vergroot door diverse cursussen te volgen en congressen bij te wonen. In de toekomst hoop ik me hier nog verder in te kunnen specialiseren. 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.