Yvonne Minderhoud

Fysiotherapeut.
Sinds 2015 werkzaam bij fysiotherapie Jansen

In begin 2014 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en hierna heb ik veel waarnemingen gedaan in verschillende fysiotherapiepraktijken, bejaardentehuizen en gezondheidscentrums. Ik heb mij gespecialiseerd in Dry Needling en Medical Taping. De laatste jaren heb ik veel ervaring en kennis opgedaan met orthopedische aandoeningen, longaandoeningen en revalidatie.

 Tevens ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut bij Alterno volleybalvereniging dames 1 eredivisie en begeleid ik het team bij de wedstrijden. Het leukste aan mijn vak vind ik de diversiteit, de verschillende aandoeningen en verschillende patiënten zodat ik mezelf kan blijven ontwikkelen en specialiseren. Mijn interesses binnen de fysiotherapie is daarom ook erg breed van schouderklachten tot aan oncologie fysiotherapie. In september 2017 ga ik mij specialiseren in manuele therapie en begin ik met een 3-jarige master orthopedische manuele therapie aan de Hoge School Utrecht.

 Specialisaties en cursussen:

2017 Fysiotherapie bij rotator cuff tendinopathie, Master orthopedische manuele therapie
2016 Reanimatie, AED en onwel worden, Heup en liespijn bij sporters, Oncologie de invloed van kanker op het bewegend functioneren, COPD pathofysiologie en effecten van revalidatie
2015 Dry Needling Extremiteiten, Dry Needling Wervelkolom, Voeding, bewegen en kanker
2014 Hogeschool Utrecht Bachelor opleiding tot Fysiotherapeut, Cursus Tapen en Bandageren, Medical Taping Concept
BIG: 99918383872