Fysio Apeldoorn

Fysiotherapie, ook wel fysio in de volksmond genoemd, helpt bij allerlei soorten klachten aan het bewegingsapparaat. Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor fysio in Apeldoorn? U bent welkom bij Fysiotherapiepraktijk Jansen. Wij houden ons bezig met het verlenen van goede zorg. Kwaliteit en een persoonlijke benadering staan bij ons centraal.

Uw lijf verdient het beste

Regelmatig bewegen draagt bij aan een gezond lichaam. Hierdoor verlaagt u de kans op ziektes en blessures. Lopen, rennen, springen etc lijken vanzelfsprekende bewegingen, maar dat is het niet voor iedereen. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten klachten aan het bewegingsapparaat. Als fysio in Apeldoorn geven wij uw lichaam de behandeling die het verdient. Zo verlichten en genezen we klachten, maar ook voorkomen we dat klachten erger worden. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Cyriax
  • Oncologische fysiotherapie
  • Oedeemtherapie
  • Palliatieve ondersteuning
  • Dry needling
  • COPD beweegprogramma
  • Oncologie beweegprogramma

Zorgverzekering

We hebben een contract met de meeste zorgverzekeraars. U kunt dus zonder verwijsbrief van de huisarts bij ons terecht. Informeer bij uw zorgverzekering over de mogelijkheden.

Bereikbaar via de telefoon en de mail

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via de telefoon: 055-5223534 of de mail: info@fysiotherapiejansen.com. U bent welkom in onze praktijk. Wij zijn gevestigd op de Soerenseweg 56m, 7314 CG Apeldoorn Noord-West (Spaink Bos). Wij werken van maandag tot en met vrijdag, vanaf 8.00. In overleg werken we ook in de avonduren.

Wij zijn BIG geregistreerd en staan vermeld in het Centraal Kwaliteits Register. Daarnaast zijn wij lid van hetKNGF, SaFyrA, de NVFL en de vereniging MLDV.