Karen Keus-Jansen

Sinds 1 januari 2017 ben ik trotse eigenaar van praktijk “Fysiotherapie Jansen”. Ik heb het stokje van mijn vader, Rob Jansen, overgenomen.  Rob is 39 jaar praktijkeigenaar geweest en heeft een goed draaiende praktijk opgebouwd. Zorg wordt geboden via diverse specialismen binnen de fysiotherapie met als resultaat een hoge tevredenheidsscore.  Gezien de passie voor het werk blijft Rob gelukkig nog voor een paar uur in de week werkzaam in de praktijk. Naast de vele scholingen heeft Rob heel veel werkervaring die wij waarderen binnen de praktijk.

Graag zou ik willen benadrukken dat de klant binnen onze praktijk centraal staat. Wij proberen in samenspraak met de klant te streven naar de optimale zorg voor die persoon. Door aan de kwaliteitseisen te voldoen, zoals die bijvoorbeeld door het KNGF en/of zorgverzekeraars zijn opgesteld, kunnen wij optimale zorg aanbieden. Om aan die kwaliteitseisen te voldoen, zullen wij ons via bij- en nascholing, deelname aan intervisie en deelname aan verschillende netwerken (NOOFA= oedeem netwerk, oncologie netwerk Apeldoorn, CVA netwerk Klimmendaal) steeds verder verbeteren.

Mijn interesse binnen de fysiotherapie ligt op het gebied van oedeemfysiotherapie. Oedeem betekent vocht, patiënten die te maken hebben met vochtproblemen hebben vaak ook meerdere aandoeningen, zowel lichamelijk als geestelijk. Vochtproblemen kunnen meerdere oorzaken hebben. Als voorbeeld wanneer iemand kanker heeft en een operatie, chemo of bestraling heeft ondergaan kunnen er nadelige nawerkingen zijn. Het behouden van kwaliteit van leven is daarin voor de patiënt heel belangrijk. Mijn doel is hierin een bijdrage te leveren en mensen op het juiste spoor te houden door een passende behandeling en begeleiding te bieden. Wanneer hulp nodig is vanuit andere disciplines zorg ik dat mensen naar het juiste adres worden doorverwezen of zelf aan kunnen kloppen.

 

2017 Oncologische cliënten: fysiotherapeutische mogelijkheden
2016 Basis cursus ALS
2016 Lymfetaping Cure tape
2015 Voeding, bewegen en kanker
2015 Opleiding Oedeemfysiotherapie “manuele lymfedrainage Vodder” te Amsterdam
2014 Schouder specialisatie Hogeschool Saxion
2013 Opleiding fysiotherapie Hogeschool Utrecht