Fysiotherapie Apeldoorn

Welkom op de website van Fysiotherapiepraktijk Jansen. Indien u op zoek bent naar fysiotherapie in Apeldoorn, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vergeet uw lichaam niet

Bewegen is een belangrijk onderdeel van uw gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen te weinig bewegen. Factoren, zoals bijvoorbeeld een druk leven, zorgen ervoor dat bewegen snel vergeten wordt. Maar niet alleen een druk leven heeft invloed op de manier waarop u beweegt. Ook kunt u belemmerd worden in het dagelijks leven door een ziekte. Hier kan fysiotherapie in Apeldoorn u bij helpen. Wij helpen u de soepelheid van uw lichaam te behouden, hierdoor kunt u beter blijven bewegen en gaat u lekkerder in uw vel zitten.

Kwalitatief goede zorg en persoonlijke aandacht

Bij ons staat kwalitatief goede zorg en persoonlijke aandacht centraal. Naast algemene fysiotherapie in Apeldoorn, biedt Fysiotherapie Jansen ook sporttherapie, manuele lymfdrainage, oedeemtherapie, dry needling en beweegprogramma’s voor COPD en oncologie. Bekijk voor een uitgebreidere uitleg onze specialisaties in het menu.

Met de meeste zorgverzekeraars hebben wij een contract. Hierdoor kunt u zonder verwijsbrief van de huisarts bij ons terecht.

Adres en contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken omtrent fysiotherapie in Apeldoorn? Bel of mail ons dan gerust op onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: 055-5223534

Emailadres: info@fysiotherapiejansen.com

Ook kunt u langskomen in onze praktijk op de Soerenseweg 56, 7314 CG Apeldoorn Noord-West (Spaink Bos). We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 8.00. In overleg werken we ook in de avonduren en in het weekend.

Wij zijn BIG geregistreerd en staan vermeld in het Centraal Kwaliteits Register. Daarnaast zijn wij lid van hetKNGF, SaFyrA, de NVFL en de vereniging MLDV.