Corona nieuws fysiotherapie Jansen (bijgewerkt op 5 oktober 2020)

Vanaf donderdag 1 oktober vragen wij u in de wachtruimte en tijdens behandeling een mondmasker te dragen. Dit op dringend advies van de overheid en de beroepsgroep het KNGF.  

Op 1 oktober gelden landelijk er strengere maatregelen rondom COVID-19. Voor onze beroepsgroep geldt het dringende advies voor zowel de fysiotherapeut en u als patiënt een mondmasker te dragen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend bij ons een mondmasker te dragen in de wachtruimte en zo mogelijk ook tijdens de behandeling.

Om patiënten zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen zijn door het RIVM en de beroepsgroep het KNGF maatregelen beschreven waaraan zowel wij als fysiotherapeuten en u als patiënt zich aan moeten houden. Om welke maatregelen het gaat kunt u hier klikken. Wij doen ons uiterste best om iedereen op de hoogte te stellen van deze nieuwe ontwikkeling. Uiteraard mag u ook zelf contact met ons opnemen.

Kunt u niet langer wachten op behandeling?

Bent u al patiënt bij ons en kunt u niet langer wachten op een behandeling neem dan contact met ons op. Er zal dan een vragenlijst met u worden doorgenomen of wij u in de praktijk kunnen behandelen. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 055-5223534 of mail naar info@fysiotherapiejansen.com.

 Nog geen patiënt bij ons?

Bent u nog geen patiënt bij ons dan bepalen we door middel van een telefonische of video intake of u behandeld kan worden op afstand of dat een face to face afspraak nodig is. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 055-5223534 of mail naar info@fysiotherapiejansen.com.

 Behandeling op afstand kan blijven doorgaan

Voor wie kan, blijven de behandelingen op afstand doorgaan! Dit is om de kans op eventuele besmetting zo laag mogelijk te houden. Wij behandelen patiënten op afstand door middel van e-consults (telefonisch en videobellen) met behulp van Physitrack.

image003.jpg

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.