Oncologie Netwerk Apeldoorn

Sinds 2016 heeft Apeldoorn een oncologie netwerk. Dit netwerk is speciaal opgericht voor mensen die te maken hebben (of hebben gehad) met kanker. Het netwerk biedt wijkgerichte zorg welke aangeboden wordt door professionele zorgverleners die gespecialiseerd zijn op het gebied van kanker.
Er zijn 5 wijk oncologie netwerken, waar de zorgverleners elkaar kennen zodat bij hulp of advies vanuit een andere disciplines snel en efficiënt geboden kan worden. Enkele voorbeelden van zorgverleners zijn fysiotherapeuten, apothekers, ergotherapeuten, coaches, maatschappelijk werk, psychologen, huidtherapeuten, pedicures, diëtisten. Een grote deelnemer is het Gelre Ziekenhuis, het IKNL en anderen.
De netwerken proberen zich steeds verder te professionaliseren door middel van het houden van bijeenkomsten, deelnemen aan symposia en volgen van  gevraagde scholing. De netwerken breiden zich nu ook uit in de regio zoals: Bemmel, Huissen, Arnhem, Nijmegen, Harderwijk, Ede, Wageningen, Zutphen en Doetinchem.
Wilt u meer weten of zoekt u een zorgverlener bij u in de buurt, kijk dan op de website van het oncologie netwerk: www.oncologienetwerkapeldoorn.nl. Fysiotherapie Jansen neemt actief deel in het oncologie netwerk Noord-West van Apeldoorn. Wellicht leuk om te vermelden is dat Rob Jansen en Karen Keus-Jansen kartrekkers zijn van het netwerk Noord-West.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.