Walter Botman – een nieuw gezicht bij Fysiotherapie Jansen

Algemeen Fysiotherapeut.
specialisatie orthopedische klachten

Vanaf mijn jeugd heb ik vele sporten beoefend waaronder voetbal, tennis, atletiek, turnen, skiën en windsurfen. Vanwege mijn interesse in sport en bewegen ben ik, na het afronden van de HALO, aan de slag gegaan als leraar Lichamelijk opvoeder. Hierbij bestonden de meeste lessen uit waarnemingen, waardoor ik niet de kans kreeg om te wennen aan een vaste club leerlingen. In 1996 besloot ik daarom een andere richting op te gaan en fysiotherapie te studeren. In 2000 heb ik deze opleiding succesvol afgerond en sindsdien beoefen ik dit beroep nog steeds met veel plezier.

Na het afronden van de cursus Mindful Fysiotherapeut in 2017 heb ik een yoga opleiding gevolgd in India. Deze opleiding stelde mij niet alleen in staat om inzichten op te doen over mijzelf, maar ook om beter te begrijpen hoe een mens in elkaar steekt.

Mijn interesse ligt op het gebied van de orthopedische klachten. Door cliënten bewust te maken van hun houding en manuele technieken toe te passen is het mogelijk om bijvoorbeeld schouderklachten pijnloos te behandelen, waardoor een sneller herstel plaatsvindt. Dit geldt ook voor nek-, wervelkolom-, arm- en been klachten.  U als cliënt staat voor mij centraal en ik ga samen met u op zoek naar de voor u best passende zorg. Hierbij houd ik tevens rekening met de staat van de psyche, omdat deze een hele belangrijke rol speelt in het herstel van klachten.

2022   Musculoskeletale pijn
2017  Mindful Fysiotherapeut
2011   Certified Mulligan Practioner (CMP)
2007   Medical Taping
2000   Fysiotherapie
1983   HALO

Daarnaast kleine cursussen gevolgd van o.a  knie en schouder in zh te zwolle, soft tissue technieken voor triggerpoints. Tevens herhalings dagen van Mulligen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.